Ma Provence

Een veelbelovend merk vanuit de overtuiging dat kwaliteit en een gunstige prijs goed samen gaan.


De producent is in het bijzonder aandacht gaan besteden aan biologische zeep, biologische massieve shampoo, vloeibare zeep, douche gels, badschuim, handcrème en body lotions die puur genot bieden. Zoetheid en geur, afkomstig uit de overvloedige verscheidenheid van de Provence.


Om ervoor te zorgen dat de producten hun hoge kwaliteit behouden, is Ma Provence op zoek gegaan naar de beste conserveringsvorm. Ma Provence heeft zich laten inspireren door de traditionele parfummakers uit de Provence die hun bloemengeuren in aluminium flessen (zogenaamde ‘estagnons’) bewaarden. Op basis van die aloude wetenschap heeft Ma Provence een verpakking ontwikkeld die garant staat voor het behoud van de goede kwaliteit van het product. 


Deze producten worden onder dermatologisch toezicht ontwikkeld en geproduceerd. Deze producten worden niet op dieren getest, bevatten geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen.


Door de recyclebare verpakkingen van aluminium, die de kwaliteit optimaal conserveren, draagt Ma Provence bij aan het beschermen van het milieu en het beperken van de afvalberg.

 

Ma Provence staat voor ongerepte natuur...!

Informatie

Stellingmolen 1E
1444 GV Purmerend
+31 649 146 823
KvK nummer: 55987540