Biologische zeep

 

De ingrediënten van deze zepen zijn van natuurlijke oorsprong: 100 plantaardige grondstoffen. Het percentage ingrediënten dat afkomstig is van de biologische landbouw varieert per soort, maar ligt rond 75%.

 

De zeep bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is niet getest op dieren.

 

Verkrijgbaar in de volgende soorten:

  • Naturel zonder parfum (75 gram). Deze zeep is geschikt voor het hele lichaam, vooral voor de zeer gevoelige huid. Dit komt door de zachte eigenschappen van de zeep. Na gebruik heeft u een schoon en fris gevoel.
  • Groene klei met munt (75 gram). Dit is bedoeld voor de vette huid. Groene klei absorbeert overtollig talg en de geur van mint zorgt voor een frisse geur en gevoel.
  • Rode klei met Provençaals hout (75 gram). Deze zeep is voor de gevoelige huid. Rode klei staat bekend om zijn verzachtende werking voor de huid heeft de geur van de Provence.
  • Arganolie met zoete parfum (75 gram). Zeep voor de gevoelige huid. Arganolie staat bekend om zijn verzorgende eigenschappen. De zoete geur van Calisson (Franse snoepjes) geeft de zeep een subtiel karakter.
  • Ezelinnenmelk met amandel (75 gram). Ezelinnenmelk is bekend om zijn extreme zachtheid en heeft een rijkdom aan vitaminen. Door de geur van amandelmelk heeft de zeep een gevoel van rijkdom!
  • Aloë Vera (150 gram). Biologische zeep met Aloë Vera staat bekend om zijn helende eigenschappen en helpt tegen het verouderingsproces van de huid. De Egyptenaren en Grieken gebruikten Aloë Vera al in de Oudheid. De zeep heeft de frisse en lichte geur van watermeloen.
  • Granaatappel (150 gram). Granaatappel geeft hydratatie waardoor de huid strakker wordt en gaat stralen. Deze zeep heeft de geur van fluweel zachte perzik.

 Inhoud: 75 of 150 gram.

Informatie

Stellingmolen 1E
1444 GV Purmerend
+31 649 146 823
KvK nummer: 55987540